Grup Liraina (de 1 a 3 anys)

“ La música s’aprèn vivint-la física i emotivament, de manera que pugui contribuir al nostre creixement com a individus, a través d’una experiència creativa que involucra tot el que està relacionat amb la música: el joc, el moviment, el cos, el cant,...” E. Gordon

Tots els infants tenen una aptitud natural per a la música, i aquesta aptitud floreix i es desenvolupa si els envoltem d’un ambient musical ric. Quan això es dóna, els infants aprenen a cantar, ballar, improvisar... amb la mateixa naturalitat i mesura que aprenen a parlar i a caminar.

La música és un camp inesgotable de diferents possibilitats per descobrir, experimentar i aprendre. Utilitzada amb sensatesa, pot crear un món sonor sà i estimulant que ajudi a fomentar intensament el desenvolupament integral dels nens petits.

A través del cant, el ritme, el moviment, la creació i la experimentació amb el so, els infants desenvolupen moltes de les seves capacitats i habilitats com el llenguatge, la motricitat, l’expressió, la comunicació, la creativitat, etc.