Grup Tots junts (per a tota la família)

“La bona música posseeix alguna cosa més que el que ens arriba a l’oïda. Utilitzada amb sensatesa, pot crear un món sonor, sà i estimulant per a la família i fomentar intensament el desenvolupament dels nens”. Don Campbell

Els nens aprenen de manera instintiva i constant, a través de la imitació i el joc, emergint-se en el seu entorn i a través de les interaccions i el contacte amb els adults i altres nens més grans.

Si afavorim un espai on els nens i nenes gaudeixin d’un entorn el més proper possible a la seva realitat quotidiana, on puguin compartir experiències amb els seus pares, germans, avis i altres infants de diferents edats, crearem un ambient ideal per a l’aprenentatge, on tots els nens petits i grans podran participar lliurement responent i aportant segons el seu diferent nivell de desenvolupament. Podran aprendre dels més grans i ensenyar als més petits adoptant diferents rolls en cada situació, el que farà que sigui una experiència molt enriquidora per a tots els participants.

Aquest grup té l’objectiu de crear un espai per a gaudir i compartir la música, crear llaços afectius entre tots els membres de la unitat familiar i enriquir la seva vida quotidiana, fent-la més alegre, espontània i afectiva.